OVER MIJ

En toen ging er een wereld vol thee voor mij open

Ik ben Kayleigh Klein Schaarsberg. Ik ben een theeliefhebster, blogger, master student en dagdromer. Ik schrijf voor de (beginnende) theeliefhebber die samen met mij de wereld van thee wil ontdekken. Voor mij is thee hét drankje dat je op elk moment van de dag kunt drinken. Onderstaande quote is dan ook op mijn lijf geschreven.

“Tea is always a good idea”

Deze blog is voor mede theeliefhebbers die net zoveel passie hebben als ik voor dit vloeibare goud als voor degenen die net hun eerste stap in deze wereld hebben gezet. Ik zorg ervoor dat je je eigen ontdekkingsreis kunt vormgeven door middel van het schrijven van onder andere reviews, thee weetjes en het thee ABC. Ook maar ik graag foto’s van alles wat met thee te maken heeft (en zeker niet omdat ik instagram verslaafd ben). Zo deel ik elke maand mijn favoriete tea moments en heb ik twee fotoreeksen, genaamd 30 days of tea, waarin ik 30 dagen lang elke dag een theefoto heb gemaakt.

Deze passie voor thee is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Van jongs af aan dronk ik al thee en ik kan me nog goed herinneren dat mijn moeder na school thee met een koekje klaar had staan. Toen ik eind 2012 afstudeerde (HBO communicatie) en de behoefte om te gaan schrijven begon te kriebelen heeft een kop thee mij doen inzien dat ik deze passie uit moest breiden, er nog meer van moest gaan genieten en dat ik deze passie moest gaan delen met iedereen die het zinnetje ‘Wie heeft er zin in koffie?’ wil veranderen.

Wil je met mij in contact komen omdat je tips of ideeën hebt, graag samen wilt werken of je wilt thee opsturen in ruil voor een review? Stuur dan een e-mail naar contact.lovefortea@gmail.com.

Ik zou het ook leuk vinden als je mij volgt via social media. Je kunt mij volgen via facebook, instagram en ik heb een thee recepten en tea love bord op pinterest.

7 Reacties naar “OVER MIJ”

 1. Chris Roodhart 3 december 2013 bij 16:17 #

  Dag Kayleigh, sinds kort en misschien nog kort op de Multi Bazaar in Almere met 5 vers geïmporteerde thee’s oa. Huang Shan Chrysanthemum (witte Chrysanten thee) KUNLUN Snow gele Chrysanten thee en een mooie Jasmijn Pearl en niet te vergeten twee hele mooie groene thee’s we verruimen ons assortiment nog steeds wij hebben alleen Chinese High Quality theesoorten Dragon Well Almere website wordt aan gewerkt contact details http://www.ancientpapers.nl

 2. sarahverhoeven93 9 maart 2013 bij 19:26 #

  Ik drink ook super graag thee! Vooral in de winter, dan kijk ik uit naar de avond want dan kan ik met een dekentje en een lekker warme thee in de zetel neerploffen!
  Ik heb ook een geweldig schattig eendje waarin ik mijn losse thee kan doen en dan ‘zwemt’ dat rond in mijn tas thee :) Misschien ken je het al?

  Groetjes,
  Sarah

  • Kayleigh 9 maart 2013 bij 19:34 #

   Nog een theeliefhebster :)
   Toen ik het las kreeg ik ook zin om een dekentje erbij te pakken, zeker nu met dit druilerige weer. Ik ken wel een duikbootje, maar van een eendje heb ik nog niks gehoord. Is dit hetzelfde idee als het duikbootje? Ik zal zeker mijn ogen openhouden naar dat eendje.

   • sarahverhoeven93 9 maart 2013 bij 19:38 #

    Ik kende het duikbootje niet, maar ik heb het net even opgezocht. Het is hetzelfde principe als mijn eendje.
    Als je op google afbeeldingen ‘eendje voor in thee’ zoekt, dan krijg je meteen foto’s ervan te zien :)

   • Kayleigh 9 maart 2013 bij 19:50 #

    Die is leuk! Heb het meteen opgezocht

Trackbacks/Pingbacks

 1. 10 meest gelezen artikelen van 2015 | LoveForTea - 29 december 2015

  […] Over mij […]

 2. LoveForTea 2.0: blog update | LoveForTea - 22 september 2015

  […] Over mij […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: