Cadeautip: Persoonlijke theekop

9 feb

Cadeautjes krijgen is leuk, maar cadeautjes geven is nog leuker. Vooral als je zeker weet dat de ontvanger er super blij mee zal zijn. Ik vind het altijd erg leuk om een cadeau te verzinnen die goed bij de ontvanger past. Ik neem er helaas niet altijd de tijd voor en eindig dus vaak met een standaard cadeautje. Daarom vandaag weer een cadeautip!

Sponsored

 Mocht je binnenkort een theeliefhebber willen verrassen, denk dan eens aan een persoonlijke theekop. Succes gegarandeerd.

Naast dat je tegenwoordig zelf een eigen thee kunt samenstellen, is het ook mogelijk om een glas te laten graveren. Dit kan bij de Online cadeaushop Your Surprise. Hier vind je een selectie aan gegraveerde glazen waar je uit kunt kiezen. Wijnglazen, bierpullen, maar ook theeglazen. Leuk!

In het theeglas kan zeker 30cl aan heerlijke thee, en hiervan genieten wordt nog leuker met een naam of leuke tekst erop. Bij Your Surprise kun je kiezen uit heel veel designs voor op het glas, en daar zitten echt een paar leuke tussen. Zo ben ik zelf fan van deze leuke takjes, het hartje, en de beide made with love-designs.

Favoriete designs om in een glas te graveren.

Het gegraveerde theeglas komt in een mooie cadeauverpakking, maar het is nog leuker om er een theepakketje van te maken. Koop de favoriete thee van de ontvanger, doe er een thee-ei bij, en vergeet een lekker stukje chocolade of nougat niet. Doe dit in het glas, pak het in in doorzichtig papier, strikje erom en jouw cadeau is klaar! Natuurlijk kun je dit zelf zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Zo kun je ook een theemandje maken met meerdere theeën en zoetigheid.

Cadeautip: persoonlijke theekop

Misschien zag je het al in bovenstaande foto, maar ik heb ook een gepersonaliseerde theekop van Your Surprise ontvangen met, hoe toepasselijk, LoveForTea erop.

Cadeautip: gegraveerd glas LoveForTea

Ik zou in ieder geval erg blij worden van zo’n cadeau. Een leuk glas, lekkere thee en een stuk chocolade. Wie wordt daar nou niet blij van?

Heb jij al eens zo’n persoonlijk theeglas of theepakket cadeau gekregen of gegeven?

3 Reacties to “Cadeautip: Persoonlijke theekop”

  1. Jiska Sanders 9 februari 2016 bij 10:23 #

    Ik heb zelf een graveermachine… Ideaal! Er zijn hier al heel wat gegraveerde potjes en glazen -meestal mét inhoud- cadeau gedaan.
    En…. Een simpel graveerapparaat is niet zo duur.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Wat staat er op het verlanglijstje van een theeliefhebber? | LoveForTea - 10 december 2016

    […] artikelen online gekomen met daarin cadeautips voor de theeliefhebber. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk theeglas, een theeabonnement of een tea-mason jar. In dit artikel deel ik juist mijn […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: