Cadeautip: Thee Abonnement

21 nov

Het is weer zaterdag en dat betekent een nieuwe cadeautip. Eerder kwamen de Tea Lovers Mason Jar en de Thee Adventskalender al voorbij, maar vandaag heb ik een tip waar een theeliefhebber elke maand blij van wordt, namelijk het Thee abonnement.

Zowel de beginnende als de grote theeliefhebber zal hier heel blij mee zijn. Wie wil er nou niet elke maand een theepakketje op de mat vinden? Dit is een perfecte manier om nieuwe thee te proberen en om te ontdekken wat er allemaal is. Duik het internet op om het perfecte abonnement te vinden, maar om een idee te krijgen heb ik er alvast vier voor je uitgezocht.

Doos vol thee verrassingen.

Tea Lifestyle Thee abonnement

Tea Lifestyle heeft het perfecte abonnement voor de beginnende theedrinker. Elke maand valt er een pakketje op de mat met daarin vier soorten thee met een uitgebreide uitleg over de thee en met zetinstructies.

TeaCozy Thee abonnement

Elke tweede vrijdag van de maand word jij of de cadeau ontvanger verrast met een heerlijk theepakketje van TeaCozy. Vier nieuwe theeën waarvan je meerdere koppen kunt zetten. Geweldig pakket om kennis te maken met nieuwe theeën.

Tea in Motion Thee abonnement

Ook Tea in Motion heeft verschillende thee abonnementen om cadeau te doen. Drie maanden, zes maanden, zwart of groene thee, voor iedereen is er wel een abonnement om maandelijks naar uit te kijken.

Hifi Theeclub abonnement

Kun jij of de cadeau ontvanger geen maand wachten op het volgende pakketje dan is het wekelijkse abonnement van HotSoup iets voor jullie. Elke week ontvang je een nieuwe thee waar je één of meerdere koppen van kunt zetten. Ook zit er informatie bij over de thee.

Geef zo’n heerlijk thee abonnement in combinatie met een mooie, misschien gepersonaliseerde theemok en jouw cadeau is klaar. Of combineer de Tea Loves Mason Jar met een thee abonnement. Succes gegarandeerd. Is dit toch nog niet hét cadeau waar jij naar op zoek bent? Volgende week een cadeautip voor de theeliefhebber die al genoeg thee in de kast heeft staan.

Persoonlijk vind ik dit een super cadeau om te krijgen. Misschien niet creatief, maar degene heeft er wel over nagedacht en gezocht naar iets wat bij jou past. Wat vinden jullie, zouden jullie blij worden van een thee abonnement?

2 Reacties to “Cadeautip: Thee Abonnement”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cadeautip + kortingscode: FRANK about tea theebox | LoveForTea - 26 november 2016

    […] jaar deelde ik ook een paar cadeautips voor theeliefhebbers waaronder de tip voor een theeabonnement. Dit jaar wil ik zo’n theeabonnement wat uitgebreider bespreken en daarvoor werk ik samen met […]

  2. Cadeautip: Theeset | LoveForTea - 28 november 2015

    […] Zo kwam er al een creatieve Tea Lovers Mason Jar voorbij, maar ook de thee adventskalender en thee abonnementen. Deze week een tip om de theeliefhebber nog meer van hun kop thee te laten genieten, de […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: