Cadeautip: Thee Adventskalender

14 nov

Vorige week kwam tip 1 online, de Tea Lovers Mason Jar. Een leuk cadeau waar je even voor naar wat winkels moet, maar de ontvanger zal wel erg blij zijn. En het is nog eens zelfgemaakt ook. Vandaag een cadeautip voor degenen die niet zo veel hebben met creatief bezig zijn of die net als ik kerst vieren zonder cadeaus, maar toch iets leuks voor zichzelf willen kopen. Ik heb voor jullie de thee adventskalender.

Theekalender van Hälssen & Lyon

bron

Een tijd terug kreeg ik een tip van een van jullie over de thee kalender van theebedrijf Hälssen & Lyon. Ik ben op zoek gegaan en ben er helaas achter gekomen dat dit alleen een relatiegeschenk bleek te zijn geweest. Ik heb op meerdere websites gelezen dat ze bezig zijn met een commerciële variant, maar twee jaar na het relatiegeschenk is deze nog niet te koop. Niet getreurd! Ik ben gewoon op zoek gegaan naar andere leuke thee kalenders, namelijk de adventskalender.

Thee adventskalender van teeladen-herzberg.de

Thee adventskalender 2015

Oké, deze kun je niet met kerst geven, maar iemand die dicht bij je staat alvast iets leuks geven is nooit verkeerd. Deze adventskalender zit vol thee. 24 dagen lang kan er van een andere thee genoten worden. Groene thee, vruchtenthee, rooibos, zwarte thee, het zit er allemaal in met namen als Wintertraum, Weihnachtsfruchtetee en vanilla-chai-cookie. Ze zijn in Duitsland gek op adventskalenders dus er zijn er online genoeg te vinden.

Thee adventskalender op amazon.de

Ook op de Duitse site van amazon zijn leuke adventskalenders te vinden, waaronder deze van de English Tea Shop. 24 piramide zakjes met heerlijke theeën waaronder biologische thee. Lekkere thee in een mooie verpakking, wie wordt daar nou niet blij van.

Thee adventskalender van The English Tea Shop

DIY

Wil je toch wat creatiever bezig zijn dan zijn adventskalenders ook heel makkelijk zelf te maken. Denk aan een slinger met kerstballen en thee. Op hydrogenperoxid.net kun je precies lezen hoe je te werk moet gaan. Duits kunnen lezen is dan wel handig. Je kunt ook aan de slag met enveloppen zoals te lezen op pieceofmake.nl.

Het zijn misschien geen cadeaus om tijdens de kerstdagen te geven, maar een feestje maken van de dagen voor kerst is toch ook leuk? Volgende week een cadeau tip waar de ontvanger maanden blij mee is.

Doen jullie aan adventskalenders of eet/kras/open je alle vakjes op dag één al meteen? Ik lees het graag bij de reacties. En mochten jullie nog cadeau tips hebben, deel ze!

4 Reacties to “Cadeautip: Thee Adventskalender”

 1. loenaaraya 14 november 2015 bij 09:09 #

  Hartstikke leuk idee! Niet alleen om weg te geven, maar ook om oude favorieten weer uit de kast te halen! :D

  • Kayleigh 14 november 2015 bij 11:30 #

   Zeker als je voor jezelf een kalender maakt. Leuk idee om dan inderdaad thee te pakken die je al tijden niet meer gezet hebt. Of je pakt juist de favorieten van degene waarvoor je de kalender maakt.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Cadeautip: Theeset | LoveForTea - 28 november 2015

  […] voor de theeliefhebber. Zo kwam er al een creatieve Tea Lovers Mason Jar voorbij, maar ook de thee adventskalender en thee abonnementen. Deze week een tip om de theeliefhebber nog meer van hun kop thee te laten […]

 2. Cadeautip: Thee Abonnement | LoveForTea - 21 november 2015

  […] is weer zaterdag en dat betekent een nieuwe cadeautip. Eerder kwamen de Tea Lovers Mason Jar en de Thee Adventskalender al voorbij, maar vandaag heb ik een tip waar een theeliefhebber elke maand blij van wordt, […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: