3 cadeau tips voor moederdag

8 mei

De dag van de moeders komt er weer aan, Moederdag! De dag van de macaroni creaties, bosjes bloemen en ontbijtjes op bed. Mocht je het iets anders willen aanpakken en kiezen voor iets waar je moeder langer plezier van heeft dan alleen op de dag zelf dan heb ik wat leuke opties voor je.

1. High tea

Gezellig met je moeder genieten van een middagje thee leuten en lekkere hapjes eten. Combineer het met een dagje naar jullie favoriete stad of zoek een leuke locatie op in de natuur. Mocht je er toch wat meer werk in willen steken dan kun je het ook zelf thuis organiseren. Ga voor je moeders favoriete thee en bak lekkere hapjes om samen van te genieten. Denk aan kleine sandwiches, zalm-wrap rolletjes, kleine cupcakes, brownies, koekjes etc. etc. En laten we eerlijk zijn hier doe je niet alleen je moeder een plezier mee.

high tea

2. Thee pakketje

Thee pakketjes zijn altijd leuk om te krijgen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een standaard pakketje te bestellen, maar in de spirit van de zelfgemaakte cadeautjes is zelf een pakketje samenstellen veel leuker. Kies een leuke en grote mok uit, haal wat lekkere losse thee, een thee ei en natuurlijk wat chocolaatjes. Schik alles mooi in een mandje of op een houten dienblaadje, doorzichtig folie, mooie gekleurde lintjes, een lief kaartje et voilà! Kun je meteen op moederdag samen van genieten.

theepakket

3. Persoonlijke thee

Er zijn genoeg bijzondere theeën te krijgen, maar wil je een speciale thee aan je moeder geven dan kun je deze ook zelf samenstellen. Dit kan o.a. bij de volgende websites:
Evan & Watson
Theebrouwerij
Ga voor smaken die je moeder lekker vindt en geef de thee een mooie lieve naam. Kies wel voor een blikje, zodat de thee mooi staat in de keuken en niet in een kastje verdwijnt. Ik weet zeker dat dit in de smaak zal vallen.

liefste mama thee

Wat geven jullie op moederdag of wat hoop je te krijgen op moederdag? Laat het achter bij de reacties.

Afbeelding 1 | 2 | 3

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: